Indkøb via nettet vokser voldsomt

En masse e-forretninger udlover i dag mange forskellige muligheder for levering. En af favoritterne er nu til dags afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså virkelig let, og tit derudover den mest betalelige leveringsmodel.

Du burde lige så vel foretrække at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Denne er for det meste lidt mindre prisbillig, men omvendt vældig smertefri. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men dette er betinget af at du lever tæt på internet firmaets hjemsted.

Adskillige butikker på nettet garanterer levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, hvilket kræver at ordren gennemføres forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne fikset inden logistikpersonalet har fri.

Nogle internet varehuse yder levering uden gebyr, men oftest er det så præmissen at der handles for et fastsat beløb. Alternativt burde du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, der gerne – uafhængig om du befinder sig i Viborg, Hillerød eller Bjerringbro – vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

Levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder

Det er ekstremt fleksibelt for almindelige mennesker at prissammenligne fra forskellige e-butikker på www.piget.dk og derved har masser af butikker på nettet været nødt til at nedskære prisniveauet på deres varer – til børn, samt til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Dog kan det ikke desto mindre blive nyttigt at undersøge et par forskellige e-forretninger efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at indhente den skarpeste pris.

Du skal lige meget hvad være så påvagt, at når en e-forhandler frembyder deres varer til en pris der er helt ekstremt favorabel, så bør det for det meste være et signal om en snydagtig webbutik. Køb med betalingskort er dog omfavnet af et reglement, der skærmer dig overfor bedrageriske online virksomheder.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere beløbet af flere omgange.

Inden folk bestiller i en e-handler behøver man til hver en tid gennemse e-shoppens handelsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde.

Et andet alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er et sympol på at internet forhandleren imødekommer de officielle regler, foruden at e-forretningen af og til overværes af specialister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Dette er en god genvej til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for udfordringer ved din handel.

Ligeså foreslåes det at man er vidende om de væsentligste vedtægter der har indflydelse på transaktionen, som fx den ombytningsret butikken tilbyder. Derfor er det i øvrigt relevant, at man stadig gemmer ens kvittering på e-mail, så man altid vil kunne vidne om købet, hvad end du skal købe til en kvinde eller mand.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret så væsentlig

Trustpilot medfører tilpas hensigtsmæssige løsninger til at bese diverse øvrige køberes betragtninger og derfor er det fornuftigt, at du efterforsker internet forhandlerens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook bringer dig desuden rigtig troværdige metoder til at få indtryk af netbutikkens troværdighed. Tilmed er der nogle forretninger på nettet hvor kunder kan udfærdige en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Websitet er finansieret af annonceindtægter. Vi har samarbejder med en hel del shops på nettet derved at vi formidler deres varer, og tjener godtgørelse når en af de besøgende på vores side udfører et indkøb.

Data vedrørende produkter og e-firmaer understøttes tit, men vi påtager os ikke ansvaret for forandringer der er udarbejdet siden vi sidst opdaterede de viste data.

«
»