Hårde Hvidevarer og køkkenmaskiner

Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab

(67 customer reviews)
kr. 10.795,00

Det kommercielle Whirlpool køleskab ADN2031/2 er designet til forretningsmiljøer såsom barer, restauranter og kontorer. Det er udstyret med en gennemsigtig glasdør og en aluminiumsdørramme. Højden på køleskabet er 173 cm.

Det kommercielle Whirlpool køleskab ADN2031/2 er designet til forretningsmiljøer såsom barer, restauranter og kontorer. Det er udstyret med en gennemsigtig glasdør og en aluminiumsdørramme. Højden på køleskabet er 173 cm. … læs mere her

Er Whirlpool kommercielt køleskab ADN2031/2 på lager?

Annonce
Køb Whirlpool kommercielt køleskab ADN2031/2
SKU: 316884
Categorys:

Beskrivelse

Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab Varefakta

  • Navn: Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab
  • Mærke: Whirlpool
  • Pris: kr. 7499.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab for kun kr. 7499.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab

Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Køleskab. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab hos onlineshoppen Elgiganten, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab kun kr. 7499.00

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

67 reviews for Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whirlpool ADN2031/2 kommercielt køleskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *