Hårde Hvidevarer og køkkenmaskiner

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006

kr. 5.299,00

Denne Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 leverer effektiv og pålidelig 3-faset opladning til din elbil eller hybridbil ved hjælp af opladningstilstand 3. Opladningsstationen har en opladningskraft på 32 A og er kompatibel med Type 2 stik.

Denne Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 leverer effektiv og pålidelig 3-faset opladning til din elbil eller hybridbil ved hjælp af opladningstilstand 3. Opladningsstationen har en opladningskraft på 32 A og er kompatibel med Type 2 stik. … læs mere her

Er Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 på lager?

Annonce
Køb Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006
SKU: 276114
Categorys:

Beskrivelse

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 Varefakta

  • Navn: Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006
  • Mærke: Innohome
  • Pris: kr. 5995.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 for kun kr. 5995.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 er en af mange varer her på shoppen og findes i vores gruppe af varer Opladning af elbil. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 hos den populære shop Elgiganten, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 kun kr. 5995.00

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *